Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Název loga
A-   |   A   |   A+

Mezinárodní den čokolády v Denním stacionáři

Přečíst nahlas

Přiznejme si to – kdo by nemiloval čokoládu? I u nás v Denním stacionáři jsme si tento sladký den náležitě užili! Den čokolády připadá na 13. září, a i když jsme se v sobotu nesešli, během týdne jsme si o čokoládě povídali – odkud pochází, jaké jsou její druhy a jestli je vlastně zdravá. A samozřejmě nechyběla ani ochutnávka! Vrcholem týdne byla příprava francouzského čokoládového koláče – Gateau au Chocolat, který měl u nás premiéru. A protože nechceme mlsat jen my, sdílíme recept i s vámi:
📍4 vejce (z bílků vyšlehat sníh)
📍100 g moučkového cukru
📍 100 g másla
📍250 g čokolády
📍2 lžíce polohrubé mouky
📍 ½ lžičky prášku do pečiva
Vše smíchat, opatrně vmíchat sníh a péct. Výsledek? Neodolatelný!



Fotogalerie


 Navigace


Máte dotaz, napište nám

Mgr. Silvia Zahradníková

Mgr. Silvia Zahradníková
PR manažer

Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.